miercuri, 3 iunie 2009

1 Iunie

Anul asta 1 iunie a picat intr-o zi de luni, asa ca ne-am hotarat sa iesim duminica in parcul Copou in compania unchiului, matusii si a verisorului. Am fost placut surprinsi sa vedem ca erau organizate tot felul de suprize si distractii pentru copii.

Parcul era plin de copii veseli, care alergau fericiti de la masinute la tobogan, de la tunel la trenulet, de la leagan la balansoare. Si parintii erau veseli, dar mi s-au parut si un pic stresati de supravegherea copiilor, era atata aglomeratie in parc, incat trebuiau sa fie un pic mai atenti decat de obicei.

Intai ne-am invartit in masinute de vreo trei ori la rand, ca tare bine mai era .... Cu greu am reusit sa il dam jos din masinuta si am plecat spre tobogan.

Si la tobogan i-a placut foarte mult, dar am plecat totusi spre masinuta pe arc, unde verisorul Sebi se distra foarte bine. In leagan nu a vrut sa se dea. Vom cuceri data viitoare acesta "reduta". In tunel nu l-am lasat eu, ca erau numai copii mari acolo si m-am temut sa nu fie lovit de ei, din greseala. Apoi am plecat la terasa la cate o bere sau cate un ceai din biberon. Flamanzi dupa atata alergatura, am plecat la unchiul sa ne hraneasca pe toti. Dupa o scurta odihna am pornit spre Piata Palatului, la concertul Cleopatrei Stratan. Ne-am oprit la fantana arteziana de la Palas si ne-am jucat cu totii in apa.




L-am ascultat pe Pavel Stratan in deschiderea concertului, dar oboseala incepea sa se acumuleze si copii dadeau semne ca nu mai rezista.

Razvan a inceput sa se agite, sa fac scandal, nu voia sa mai stea cu noi, sa il ascultam pe Pavel, voia sa circule si in aglomeratie de la concert chiar nu era cum sa ne strecuram dupa el, asa ca a trebuit sa renuntam ...am ascultat doar o melodie a Cleopatrei si am plecat.


A adormit in masina, in drum spre casa, extenuat, dar fericit. A avut o zi frumoasa, asa ca o sa mai mergem in parcul ala, la acel loc de joaca.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Moaaaaaama da' ce distractie acolo....va invidiez...bravo voua...trebuie sa fie tare frumos. Noi am stat si am bolit asa ca distractie pas!

Martha spunea...

Noi am tot evitat parculetul asta caci am zis ca nu prea avem ce face cu juniorul de nici un an, dar cat de curand vreau sa mergem sa vedem daca putem adapta distractiile de acolo la categoria lui de varsta