luni, 31 august 2009

Excursie 28-30 august 2009


Am avut un sofer extraordinar, un tip cam la 150 kg, jovial, prietenos (de altfel sotul meu a descoperit ca e din acelasi sat cu noi) si cred ca cel mai priceput sofer cu care am circulat vreodata. Prin serpentinele TransFagarasanului sau culoarului Rucar Bran el a condus autocarul cu dexteritate si m-am simtit in perfecta siguranta.
Manastirea Sambata

Cascada Balea
Balea lac

Barajul acumularii Vidraru
Manastirea Curtea de Arges


Cheile Oltetului
Intrarea in Pestera Polovragi

Baia de Fier

Pestera Muierilor

Cascada impietrita





Manastirea Cozia
Iaz cu nuferi la Manastirea Turnu
Manastirea Turnu

Manastirea Namaiesti

Culoarul Rucar Bran


Am avut norocul sa calatoresc cu oameni decenti si veseli.
Calatoria a fost foarte placuta, exceptand gunoaiele intalnite la tot pasul (care imi arata clar ca romanul nu prea stie ce inseamna pubela) si nesimtirea chelnerilor, uniformizata parca la nivel national.
Aveam atat nevoie de o asemena iesire, incat sufar un pic ca a trebuit sa ma intorc....dar nu mai putea sta inca o zi fara puiul meu. Aseara dormea cand am ajuns, dar nu m-am, putu abtine si l-am pupacit pana l-am trezit si ne-am dragalit noi un pic. Apoi am chemat si bunicii si ne-am uitat la poze. Bineinteles...a adormit greu apoi, dupa inca vreo ora de vizionare de "Tom si Jerry".

marți, 25 august 2009

O zi excelenta

Puiul meu a fost ieri intr-o forma de zile mari. A mancat bine, a dormit excelent, s-a trezit binedispus si nu a plans, si-a cautat singur de joaca, a ras cu unchiul si bunicii pana i-a epuizat de ras, l-a "calarit" pe tata-su pana tarziu, si eu am reusit sa imi fac treaba nederanjata.
S-a jucat in groapa lui de nisip cam doua ore, cat timp bunicul taia lemne la 10 m departare.

A fost un copil exemplar ieri, manca-l-ar mama de scumpel!

Noi ne pregatim sa plecam in excursia organizata de sindicatul nostru in zona Transfagarasanului. Deci trei zile si doua nopti va sta cu bunicii si sper sa se inteleaga toti de minune. Am mari emotii.

marți, 18 august 2009

Whew.....

Dupa o saptamana in care caninii lui Razvan s-au chinuit sa erupa si i-au provocat dureri groaznice de gingie, se pare ca ce era mai greu a trecut.

Acum Razvan reuseste sa muste si manance iarasi cu usurinta normalitatii. Si sa doarma fara a se trezi brusc zvarcolindu-se din cauza durerilor.
Sufeream si noi, cu totii, cand venea plangand si ne arata cu degetelul gingia dureroasa.

A ramas insa cu o mica nervozitate nedisipata, dar incercam usor, usor, sa il ajutam sa redevina copilul afectuos si dragalas cu care ma mandresc eu.
Ieri deja am avut primele semne ca armonia se reinstaleaza...si eu rasuflu usurata. Recunosc, imi facusem griji ca se instala "the terrible twos".

Dar probabil nu pot spune ca am scapat inca de pericol.

duminică, 9 august 2009