marți, 8 decembrie 2009

Pipi la olita noaptea

Puiul meu se trezeste de cateva nopti, din proprie initiativa sa faca pipi la olita.
Se trezeste plangand cam pe la ora 1.00, cand realizeaza ca face pipi in scutec si cum el e baiat mare, asa ceva i se pare inacceptabil. Scoatem cu vehementa scutecul. Reuseste sa adoarma si doua ore mai tarziu se trezeste sa faca pipi la olita, cu mine de mana, bineinteles. Adormim iarasi si doua ore mai tarziu suntem iarasi la olita....si tot asa pana dimineata.
Scutecul i-l pun de vreo jumatate de an doar in somn, ca altfel nu il accepta, ca de, e baiat mare. Si uite ca natural, fara initiativa si presiune din partea mea, vrea sa faca singur pasul spre eliminarea totala a scutecului.
Ar fi totul frumos si rapid, dar Razvan bea foarte multa apa pe parcusul zilei si chiar mai multa inainte de a adormi, asa ca va fi de fapt un proces lung si obositor pentru mine, dar nu am cum sa impiedic nici daca as vrea, tendinta lui de a fi independent. Pot doar sa incerc sa il fac sa bea mai putin apa, dar si-a format un tabiet deja si deci chestiunea asta va fi de fapt o provocare pentru mine
.

Un comentariu:

blogul meu spunea...

Buna ziua ,

Va intereseaza un link exchange cu http://www.jocurias.com ?
In schimbul unui link pe site-ul dvs, eu va adaug link-ul pe http://kidinho.wordpress.com .

Link : http://www.jocurias.com
Titlu : jocuri
Descriere : jocuri

sau

Jocuri

Astept un raspuns, fie pozitiv, fie negativ.
Daca sunteti de acord , va rog sa imi trimiteti titlul site-ului si link-ul site-ului dvs , pt a-l adauga. ( catalin.timofte7@gmail.com )

Multumesc,

O zi buna !