marți, 28 aprilie 2009

La gratar 26.04.2009

Am fost duminica la gratar, la iarba verde, pe malul lacului Ciurbesti. Aici Razvan vorbea cu verisorul la telefon si il chema la distractie, asa cum stie el deocamdata, in bebeleasca lui.




Am fost multi, 11 adulti si doi copii si atmosfera a fost vesela, ca sa ne sta bine cand petrecem "in formula extinsa".

Razvan apucase sa doarma la pranz, asa ca a fost foarte odihnit si cu multa energie de consumat. Nu a stat locului o secunda si am incercat sa facem cu randul la supravegherea lui, mai ales ca verisorul lui era la fel de zvapaiat.

Au privit amandoi broscutele de pe mal, au aruncat cu pietre si bete de lemn in apa, au verificat ce pesti a prins un pescar ce se stabilise aproape de noi, au fugarit cainii hoinari de prin zona, au mancat si apoi aruncat popcorn in apa, au imprastiat pe iarba seminte prajite, au alergat dupa cei cu pahare de suc in mana, sa imparta cu ei, au intervenit in jocul de fotbal al adultilor, au alergat si ei dupa mine, au privit o cireada de vaci ce pastea in preajma....si in general au iscodit tot ce se putea.





La momentul mesei copilasii nu prea s-au obosit sa manance. Doar putin tort au papat.

Cand am ajuns acasa Razvan era mai putin obosit ca noi. Ar mai fi dus o tura de distractie. Dar in timpul noptii, agitatia de peste zi l-au facut sa se agite, cred ca a avut cosmar. S-a trezit plangand si m-a cautat speriat prin pat, cu teama ca am plecat si l-am lasat singur. Offf, in stilul asta nu voi putea asa curand sa il fac sa doarma in alt pat sau in alta camera.

Un comentariu:

dielda dana DINU spunea...

Ai un strumf pe cinste!